SolSidan

&

Falkenbergs Onenesscenter

"för din inre glädje"

 

Deeksha

             

       Kalender   Avslappning   Reikihealing   Utvecklingssamtal   

Quan Yin healing   Lite om mig   Jordläkning   Startsidan 

 

 

 

                    

 

 

 

 

 

Kanalisering

 

 

 

 

 

Rening av bostäder/platser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                            

Andlig - Medial rådgivning

 

Vad är skillnaden mellan kanalisering och medial kontakt? Egentligen ingen alls! Antingen det är en anhörig, som gått över, eller din mästare, guide, skyddsängel eller ditt högre jag etc.. som jag talar med, måste jag kanalisera ner den information de ger mig, för att jag överhuvudtaget ska kunna ge den vidare till dig. 

 

Jag är alltså bara en kanal/språkrör mellan dem och oss.

 

För mig är medial - andlig kontakt den kontakten jag får med våra mästare guider etc.. Jag separerar därför begreppen, kontakten med andevärlden och kontakten med den andliga världen, genom att kalla det olika namn.

 

För mig har det varit en stor hjälp att veta att jag alltid kan få hjälp när jag behöver. Men jag har också fått lära mig att det inte alltid blir som jag vill eller tänkt. Hjälpen kommer, tvivla aldrig på det, men var vaken för hur den kommer.  

Jag vill ge dig ett par exempel:                                                      

 

Jag brottades med ett problem för en tid sedan och huvudet var fullt med olika tankar i flera dagar. Skullejaggöra si eller så? Till slut så bad jag om hjälp, för hjärnan började bli överhettad, och jag visste varken ut eller in. Det gick ett par timmar och det blev lunchdags. Då fickjag för mig att jag skulle sätta på tv:n i köket, något jag aldrig gör, bara så där helt plötsligt. Jag kom rakt in i en gudstjänst och prästensa"släpp taget och lita på att Gud visar dig vilken väg du ska gå!".... "Du är i något större än du själv kan råda över"! ... 

All min oro och allt mitt grubbel försvann och jag började skratta befriat.

 

Vid ett annat tillfälle var jag ute på promenad och på väg hem. Jag kände plötsligt att jag skulle gå en annan väg och kommer in på en liten väg. När jag gått en bit börjar vägen bli mer och mer full av sniglar. Jag fick sicksacka hit och dit för att inte trampa på dem. "Va mycket sniglar", kommenterade jag och fick plötsligt insikten. Sniglar är inga snabba djur precis. Budskapet förstod jag ordentligt, jag skulle ta det lite lugnt ett tag, det hade varit för mycket jobb och jag var ordentligt trött och de på andra sidan ville, på detta sätt, få mig att förstå att det blivit för mycket.

 

Det är bl.a. på det här viset som vi får information från andra sidan. Så var vaken för de små vardagsundren! Varje liten händelse kan ha ett budskap till dig och din intuition och andliga sida vaknar upp ordentligt när du vågar lita på den. Livet blir mycket mer fantastiskt och du förstår att du aldrig är ensam! 

 

När du kommer till mig för en medial konsultation så ber jag dina och mina mästare, guider, etc.. att vara med oss. Jag ber dem hjälpa mig med den information du behöver. I en medial konsultation upplever jag alltid att du som kommer till mig får healing och det är inte så konstigt, eftersom guiderna, från de högre sfärerna, ÄR ljus och ljus är healing.

 

De hjälper oss gärna men inte alltid som vi vill. Vi har saker i livet som vi måste ta hand om och lära oss något av, vi har karma vi ska arbeta med och får vi då all förhandsinformation, så missar vi insikten och den oerhörda glädjen, när vi klarat av något som varit svårt.

 

Våra guider hjälper oss att förstå livet bättre. De hjälper oss att våga välja. De hjälper oss att växa som människor. De hjälper oss med allt som har med vår andliga utveckling att göra och det är nästan allt i livet. De kommer alltid med kärlek och ljus och med full förståelse för vår litenhet på jorden.

 

 

 

Bodil Johansson

 

 

SolSidan

Gröna Gatan 5

31131 Falkenberg

Telefon: 0702-930402

Epost: sol-sidan@telia.com